9 Haziran 2019 Pazar

Kitap dostlarının dostu

Merhaba ^^ Size bugün sevdiğim bir uygulamadan söz etmek istiyorum.Kitap dostum.
2016 yılından beri faaliyet gösteriyor.Yüzlerce kitap takası yapılmış.Uygulama üzerinden ya kitap dostları ile takas yapıyorsunuz veya da kitap dostum.com ile.Kendinize bir istek listesi oluşturuyorsunuz bununla beraber birde elinizde bulunup değişmek istediğiniz kitapları barındıran bir takas listesi oluşturuyorsunuz.Başka başka neler var? derseniz okuduğunuz kitabı paylaşabilir ve diğer insanlarla sohbet edebilirsiniz.Takas ile bilmeniz gereken şey takası eğer kitap.com ile yaparsanız telefonunuza bir sms geliyor ve ücretsiz bir şekilde anlaşmalı kargo bayine gidip postalıyorsunuz.Eğer kullanıcılarla takas ederseniz gönderi ücretini kendiniz ödüyorsunuz.
Önce harika bi fikir tam benlik demiştim.Ama en sevmediğim kitabın bile bir anısı var.O yüzden hiç takas yapamadım.Ama uygulamanın ana sayfasında görüyorum.Her gün birileri takas yapıyor.Tatlı tatlı paketler oluyor.O yüzden kitap indirimlerinden sırf takas niyeti ile kitap alacağım.Bir kere bile olsun bu duyguyu tatmak istiyorum.size kitap dostumda da paylaştığım güzel bir alıntı ile veda ediyorum.
.Esen kalın..

2 yorum:

  1. Hoşgeldin aramıza. :) Takip butonu göremedim, ama ara ara okumaya geleceğim. Bloğun çok güzel, bir sürü güzel yazılar yazman dileğimle.
    Bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Aybüke💕umarım uzun soluklu olur.

    YanıtlaSil